Veel gestelde vragen:

 • Wat kan Sync4Sales?

  Sync4Sales toont alle PDF-, Office- (Word, Excel, PowerPoint) en iWork-documenten (Pages, Numbers, Keynote), video's en afbeeldingen. Daarnaast is het mogelijk om Youtube video's, virtual tours, 360 graden panoramafoto's en websites in de app weer te geven. Ook biedt de app een lead collector, waarmee mensen zich eenvoudig kunnen inschrijven op bijvoorbeeld een nieuwsbrief.
 • Hoe werkt Sync4Sales?

  Heel eenvoudig. Wij installeren een backend op een server. Deze backend bestaat uit een database en content management systeem (CMS) waarmee de inhoud van de app eenvoudig door uzelf beheerd kan worden.
 • Wat krijg ik?

  U krijgt een tablet app, welke geheel wordt opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. De backend wordt op een server geïnstalleerd. Vervolgens verzorgen wij een CMS training waarin uw medewerkers wordt uitgelegd hoe zij de backend kunnen gebruiken. De app wordt volledig gevuld met uw documenten opgeleverd en is direct klaar voor gebruik.
 • Voor wie is Sync4Sales?

  Sync4Sales is voor iedereen die baat heeft om alle bedrijfsinformatie direct binnen handbereik te hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan uw verkoopmedewerkers die Sync4Sales als een snelle presentatietool kunnen gebruiken. Of indien uw medewerkers te allen tijde en overal moeten beschikken over handleidingen of inventarislijsten. Eigenlijk is Sync4Sales voor iedereen geschikt die niet langer gebruik wil maken van grote hoeveelheden papieren informatie die niet up-to-date is.
 • Hoe weet ik dat de content up-to-date is?

  Alle content wordt bij de eerste download direct opgeslagen op uw tablet en is dus direct klaar voor gebruik. Zodra er nieuwe of aangepaste informatie beschikbaar is, wordt dit met een melding kenbaar gemaakt aan de gebruiker. Er is dus nooit een excuus meer om niet over actuele informatie te beschikken.
 • Kan ik het uiterlijk van de app ook zelf aanpassen?

  De app is volledig vorm te geven volgens uw huisstijl en in te richten naar uw wensen. En bent u na verloop van tijd toe aan een nieuwe layout? De afbeelding van het homescherm kan eenvoudig worden aangepast waardoor uw app direct ‘een nieuw jasje’ heeft.
 • Hoe werkt het beheren van de content?

  Het beheren van de content kan eenvoudig met behulp van een gebruiksvriendelijk webbased content management systeem (CMS). Ook de toegang tot deze CMS kan worden beheerd. Zo bepaalt u wie de content in de app toevoegt, aanpast of verwijdert.
 • Hoe gaat de distributie van de app in zijn werk?

  U kunt ervoor kiezen de app uitsluitend binnen uw eigen onderneming te verspreiden, aan de door u aangewezen personen. Wilt u dat uw klanten ook toegang hebben tot de app, dan zorgen wij voor publicatie in de App Store. Uiteraard is het optioneel mogelijk bepaalde delen van uw app te beschermen met een toegangscode of wachtwoord.
 • Is Sync4Sales wel veilig?

  Dankzij versleutelde dataoverdracht is uw app alleen toegankelijk voor de door u aangewezen personen. Heeft u gekozen voor distributie via de App Store, dan is het optioneel mogelijk de app (of delen daarvan) te vergrendelen met een persoonlijke toegangscode of wachtwoord.