De redenen om tablets in te zetten binnen een onderneming

De redenen om tablets in te zetten binnen een onderneming

Ontdek hoe de juiste tools voor buitendienst en accountmanagers het verschil kunnen maken voor een verkooporganisatie.

Wellicht overweegt u om binnen uw organisatie tablets aan te schaffen voor uw verkoopvertegenwoordigers. Hierbij vraagt u zich misschien af: is het nodig om naast onze huidige middelen ook een tablet te gebruiken? Kunnen wij dit implementeren in onze huidige IT infrastructuur? Heeft de tablet voldoende functionaliteiten om effectief te kunnen worden ingezet?

Organisaties over de hele wereld maken gebruik van de kracht van de tablet om hun salesteam mobieler, slimmer en effectiever te kunnen laten werken. Een tablet biedt vele voordelen ten opzichte van laptops of brochures. Maar liefst 94% van ’s werelds 500 grootste bedrijven zetten al tablets in of zijn hiermee aan het testen. Daarnaast meldt 70% van de medewerkers in sales organisaties die gebruik maken van tablets, nu al een toename in sales.

Een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor de tablet als mobiele sales tool zijn:

1. Boost productiviteit
2. Heb alle informatie bij de hand
3. Versterk klantrelaties
4. Vergroot interactie met potentiële klanten

Het gebruiken van de tablet om altijd en overal de meest recente informatie bij de hand te hebben, kan een organisatie een boost in productiviteit geven, klantrelaties versterken en de interactie met potentiële klanten vergroten.

In onze whitepaper worden deze redenen verder uitgelicht. U kunt deze hier gratis downloaden.

Download whitepaper