De tablet als ‘sales enablement tool’

Mobiele tools, zoals tablets, creëren een nieuwe manier om te kunnen communiceren met klanten. Veel innovatieve organisaties gebruiken dan ook de kracht van tablets om hun verkoopproces te verbeteren. Met name bedrijven in de medische-, energie-, maritieme- en machinebouw sectoren gebruiken tablets al succesvol binnen hun sales organisaties.

In het recente verleden werd de tablet vooral gezien als een gadget maar met de juiste software kan deze tot een krachtige ‘sales enablement tool’ worden gevormd. Zo kunnen tablets effectief worden ingezet om de efficiency van een sales organisatie te verhogen.

Volgens een onderzoek van Aberdeen Group in begin 2013 gebruikte 40% van de ‘best-in-class’ sales organisaties al tablets in het sales proces en overwoog 90% om dit jaar te investeren in tablets.

Als u overweegt om tablets te gaan gebruiken binnen uw sales organisatie, download deze brochure om te zien hoe tablets uw onderneming kunnen ondersteunen in het sales proces.

 

Download-Sync4Sales-brochure-button